Traditionele zonwering of een luxe houten terrasoverkapping?

Bij TradoBouw maken ze luxe houten terrasoverkappingen welke tevens als zonwering dienen. U vergroot uw huis en dus uw leef oppervlak  met een keurige en perfect afgewerkte terrasoverkapping. Speciaal op maat gemaakt voor uw terras en volledig aansluitend op uw woning. Veel mensen noemen een terrasoverkapping heel oneerbiedig “een afdak” maar wij van TradoBouw kunnen dit niet accepteren. Bij ons heet het een luxe houten overkapping en alleen bij ons krijgt u de meeste waar voor uw geld en een door vakmensen gemaakte aanbouw waar u “U” tegen zegt. Een aanwinst voor uw huis!

Interesse in een houten terrasoverkapping?

Heeft u interesse in een houten terrasoverkapping dan kunt u geheel vrijblijvend via onze website een offerte aanvragen. Wij zullen deze zo snel mogelijk behandelen en contact met u opnemen voor verdere informatie die wij nodig hebben om een passende offerte te kunnen maken. Buiten het maken van terrasoverkappingen zijn wij ook gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

Contactgegevens

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een houten terrasoverkapping

Neem contact met ons op als u vindt dat uw huis een luxe houten overkapping verdient. Wij zijn gevestigd in Helmond maar plaatsten reeds een groot aantal terras-overkappingen door heel Nederland en België. Vul het formulier op deze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Screens

 Zijwanden

 Lichtstraten

 Lichtkoepels

 Schuifwanden

 Houten overkappingen

 Plafondafwerkingen

 Terrasoverkappingen

RTL LifestyleXperience

poster
RTL LifestyleXperience
00:00
--
/
--

Een vrijblijvende offerte aanvragen?