Precisie timmerwerk

TradoBouw is een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat topkwaliteit timmerwerk levert voor binnen- en buitenprojecten. Wij kunnen werken tegen zeer scherpe prijzen, maar leveren kwalitatief hoogwaardige projecten met de nadruk op duurzaamheid en service. Wij zijn gevestigd in Helmond, maar leveren en plaatsen onze producten door heel Nederland en België.

Ervaren en betrouwbaar timmerbedrijf

TradoBouw werkt met een aantal vaste zeer vakbekwame en ervaren medewerkers die met veel enthousiasme en passie bij u aan de slag gaan. Wij zien in ieder project een uitdaging, of het nu gaat om een particuliere of een zakelijke klus, zoals bijvoorbeeld voor een aannemer.

Wij pakken alles zeer professioneel aan en volgen onze rode draad:  kwaliteit en service.

Alles op maat gemaakt, dus veel mogelijkheden met timmerwerk! 

TradoBouw staat bekend om zijn goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Weinig andere bedrijven kunnen u dezelfde topkwaliteit leveren tegen dezelfde scherpe prijzen die wij hanteren. Ons timmerwerk wordt allemaal speciaal volgens uw wensen op maat gemaakt. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze prijzen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en doen ons uiterste best om al uw vragen te kunnen beantwoorden.

Contactgegevens

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!