Precisie timmerwerk

TradoBouw is een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat topkwaliteit timmerwerk levert voor binnen- en buitenprojecten. Wij kunnen werken tegen zeer scherpe prijzen, maar leveren kwalitatief hoogwaardige projecten met de nadruk op duurzaamheid en service. Wij zijn gevestigd in Helmond, maar leveren en plaatsen onze producten door heel Nederland en België.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ervaren en betrouwbaar timmerbedrijf

TradoBouw werkt met een select team van vakkundige en ervaren medewerkers die met enthousiasme en passie aan uw project werken. Of het nu gaat om een particuliere opdracht of een zakelijk project voor bijvoorbeeld een aannemer, wij zien in iedere klus een uitdaging.

Wij hanteren een professionele aanpak en hechten veel waarde aan onze kernwaarden: kwaliteit en service.

Alles en op maat gemaakt, dus veel mogelijkheden met timmerwerk!

TradoBouw staat bekend om zijn uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Weinig andere bedrijven kunnen dezelfde topkwaliteit leveren tegen dezelfde scherpe prijzen die wij hanteren. Ons timmerwerk wordt volledig op maat gemaakt, precies volgens uw wensen. Hierdoor zijn vrijwel alle opties mogelijk!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze prijzen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!