Houten terrasoverkapping

Traditionele zonwering of een luxe houten terrasoverkapping?

Bij TradoBouw kunt u eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor een serre, veranda, houten overkapping of lichtstraat. Wij hanteren concurrerende tarieven en hebben al vele klanten verrast met onze ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Het aanvragen van een offerte is eenvoudig. Vul het formulier op onze offertepagina zo volledig mogelijk in en u ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Duurzaam genieten: Onze visie op overkappingen voor een groene toekomst

Ons streven is om een overkapping te leveren die niet alleen vandaag mooi is, maar waar u over 20 jaar nog steeds met plezier onder zit. Bij Tradobouw staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij gebruiken enkel de beste materialen die voldoen aan de Europese milieunormen, met het FSC keurmerk als garantie voor verantwoord bosbeheer. Door te kiezen voor duurzame materialen en een zorgvuldige constructie, zorgen we ervoor dat uw overkapping niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Zo kunt u niet alleen nu, maar ook in de toekomst met een gerust hart genieten van uw buitenruimte, wetende dat deze op een verantwoorde en duurzame manier is gebouwd.

Interesse in een houten terrasoverkapping?

Bent u geïnteresseerd in een houten terrasoverkapping? Vul dan vrijblijvend het formulier in op onze website. We behandelen uw aanvraag snel en nemen contact met u op voor verdere informatie om een passende offerte te kunnen maken. Hoewel wij zijn gevestigd in Helmond, plaatsen wij terrasoverkappingen door heel Nederland en België. Neem gerust contact met ons op als u vindt dat uw huis een luxe houten overkapping verdient.

Wij zijn gespecialiseerd in

Screens

Zijwanden

Lichtstraten

Lichtkoepels

Schuifwanden

Houten overkappingen

Plafondafwerkingen

Terrasoverkappingen

Plafond-afwerkingen

Terras-overkappingen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!