Wie zijn wij?

TradoBouw specialiseert zich in op maat gemaakte houten veranda’s en terrasoverkappingen die perfect passen bij uw woning. Onze focus op maatwerk stelt ons in staat om aan elke situatie te voldoen, met ongebruikelijke hoeken, speciale vormen en unieke afmetingen. Laat ons uw droom van een prachtige buitenruimte werkelijkheid maken, met kwaliteit en service die investeren in comfort, schoonheid en welzijn garandeert.

Vakmanschap

Onze medewerkers beschikken over een diepgaande kennis en jarenlange ervaring, waardoor ze in staat zijn om hoogwaardig precisiewerk te leveren. Van ontwerp tot bouw, wij nemen alle stappen zorgvuldig met u door om aan uw wensen te voldoen.

Wij gebruiken alleen de beste duurzame materialen en de modernste glassoorten voor een lange levensduur. Daarom bieden we 10 jaar garantie op zowel de constructie als de waterdichtheid.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte bij u thuis.

RTL LifestyleXperience

Houten veranda en terrasoverkapping

TradoBouw realiseert een robuuste, kwalitatief hoogwaardige houten veranda of terrasoverkapping, geheel naar uw wensen ontworpen, in iedere gewenste kleur of formaat. Elk onderdeel wordt op maat gemaakt, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn! Wilt u meer informatie over een houten veranda of terrasoverkapping? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Houten lichtstraten van TradoBouw

Bij TradoBouw staat uw wens altijd centraal. Wij ontwerpen, produceren en monteren daklichten en lichtstraten in alle gewenste afmetingen, met hoogwaardige glassoorten. Dankzij het gebruik van hout voor het frame zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu kiest voor een strak en minimalistisch ontwerp of een klassieke en landelijke uitstraling, wij maken het voor u. De buitenzijden worden afgewerkt met aluminium daklijsten, waardoor de lichtstraten onderhoudsvrij zijn. Daarnaast bieden we 10 jaar garantie op zowel de constructie als de waterdichtheid.

Bekijk gerust onze projecten voor inspiratie.

Houten Terrasoverkapping met 2 lichtkoepels
Houten overkapping met lichtinval door kozijnoplossing
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!