Glazen schuifwanden

Zijwanden

Vaste zijwanden kunnen ook door TradoBouw worden gerealiseerd. Deze zijwanden kunnen uit diverse materialen worden vervaardigd, geheel naar uw ideeën en wensen en met het juiste advies van de vakmensen van TradoBouw. Het is wellicht handig om in deze zijwanden meteen de nodige voorbereidingen te treffen voor het integreren van buizen en stopcontacten, voor bijvoorbeeld het ophangen van een TV, geluidsboxen of verlichting. Zo voorkomt u dat er later lelijke kabels over de zijwanden lopen.

Interesse in zijwanden voor uw aanbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een zij- of schuifwand

Bij TradoBouw worden zijwanden en schuifwanden niet standaard gemaakt, maar vakkundig op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan voor zijwanden of schuifwanden door het formulier op onze offertepagina zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schuifwanden

Een luxere vorm van een (wind)scherm zijn de schuifwanden. Deze zijn van glas en kunnen indien nodig, bij bijvoorbeeld veel wind en een koelere dag of avond, worden dichtgeschoven. Al deze schuifwanden worden met het hiervoor benodigde glas op maat gemaakt, net zoals alle onderdelen van uw houten overkapping of tuinkamer. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat u snel en lang plezier zult hebben van uw aanbouw. Met een schuifwand kunt u uw avonden op uw terras langer maken. Wanneer u opdracht geeft aan TradoBouw om een kachelpijp te integreren in het dak zodat u een kachel kunt plaatsen, dan bent u helemaal verzekerd van plezierige avonden buiten onder uw overkapping.

Wij zijn gespecialiseerd in

Screens

Zijwanden

Lichtstraten

Lichtkoepels

Schuifwanden

Houten overkappingen

Plafondafwerkingen

Terrasoverkappingen

Plafond-afwerkingen

Terras-overkappingen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!