Lichtstraten en lichtkoepels

Lichtstraat of koepel in uw dak?

Wat zijn de voordelen van een lichtkoepel, lichtstraat oftewel een glazen dak? Op de eerste plaats krijgt u meer licht binnen, waardoor de ruimte optisch groter lijkt. Als het dak op het zuiden ligt, moet u echter rekening houden met extra warmte en daarom wordt er een ander type glas gebruikt.

TradoBouw maakt gebruik van 3 soorten glas voor het realiseren van glazen daken, lichtkoepels en lichtstraten.

Interesse in een lichtstraat of koepel in uw dak? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u bezorgd over het verlies van natuurlijk licht in uw woning?

Bij Tradobouw begrijpen we deze zorg maar al te goed. Gelukkig is er een oplossing: met een slim geplaatste lichtstraat of lichtkoepel hoeft u zich geen zorgen te maken over lichtverlies. Integendeel, deze strategisch geplaatste elementen zorgen ervoor dat uw interieur baadt in natuurlijk licht, zonder concessies te doen aan de lichtinval. Onze deskundige aanpak en zorgvuldige plaatsing garanderen dat u kunt genieten van een heldere en uitnodigende leefruimte, zelfs met de toevoeging van deze elementen.

Dus laat uw angst voor lichtverlies achterwege en ontdek hoe onze lichtoplossingen uw huis kunnen transformeren tot een lichte en levendige omgeving. Bij TradoBouw worden glazen daken niet standaard gemaakt, maar vakkundig op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een lichtkoepel of lichtstraat door het formulier op onze website zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lichtstraat glas

Bij TradoBouw bieden we verschillende opties voor glas in uw veranda of overkapping:

Kies de glasoptie die het beste bij uw behoeften past voor een comfortabele en functionele aanbouw.

Wij zijn gespecialiseerd in

Screens

Zijwanden

Lichtstraten

Lichtkoepels

Schuifwanden

Houten overkappingen

Plafondafwerkingen

Terrasoverkappingen

Plafond-afwerkingen

Terras-overkappingen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!