Tuinkamers en poolhouses

Houten tuinkamer laten bouwen door TradoBouw

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw huis uit te breiden met een prachtige, luxe houten tuinkamer? Zoek dan niet verder en neem contact op met TradoBouw, uw expert in op maat gemaakte en aan de bouwstijl van uw huis aangepaste houten tuinkamers. Een tuinkamer kan ook dienen als zonwering voor de zijde van uw huis waar de zon de hele dag schijnt.

Een houten tuinkamer voegt een chique uitstraling toe en verhoogt de waarde van uw huis. Wij bouwen tuinkamers op maat en in de juiste stijl, zodat het lijkt alsof alles tegelijkertijd is gebouwd. Onze vakmensen hebben dankzij hun jarenlange ervaring veel kennis in huis en leveren precisiewerk. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij ons en onze medewerkers.

Zonwering door aanbouw van een houten tuinkamer

Overweegt u een alternatief voor traditionele zonweringen? Denk dan eens aan een aanbouw in de vorm van een houten tuinkamer. TradoBouw stuurt op uw verzoek een vertegenwoordiger langs die u alles kan vertellen over een functionele en waarde vermeerderende houten tuinkamer. Natuurlijk kunt u ook online alvast een offerte aanvragen. Vul het formulier op onze offerte pagina in en wij behandelen uw offerte zo snel mogelijk, waarna we contact met u opnemen voor verdere informatie.

Wij zijn gespecialiseerd in

Screens

Zijwanden

Lichtstraten

Lichtkoepels

Schuifwanden

Houten overkappingen

Plafondafwerkingen

Terrasoverkappingen

Plafond-afwerkingen

Terras-overkappingen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!