Onze diensten

Serres, houten veranda’s en lichtstraten van TradoBouw

Bij TradoBouw kunt u eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor een serre, veranda, houten overkapping of lichtstraat. Wij hanteren concurrerende tarieven en hebben al vele klanten verrast met onze ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Het aanvragen van een offerte is simpel. Vul het formulier op onze offerte pagina zo volledig mogelijk in en u ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Houten serres en veranda’s

TradoBouw ontwerpt en bouwt op maat gemaakte houten serres en veranda’s. Een houten serre of veranda biedt huiselijk comfort en verlengt het buitenleven seizoen, terwijl u kunt genieten van het uitzicht op uw tuin. Bij TradoBouw staan uw wensen centraal. Samen met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat het ontwerp tot in detail aansluit bij uw woning en de omgeving.

Terrasoverkappingen

U kunt uw leefruimte eenvoudig uitbreiden door een terrasoverkapping te laten bouwen. TradoBouw realiseert robuuste en hoogwaardige terrasoverkappingen, verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten, tegen een betaalbare prijs.

RTL LifestyleXperience
Lichtstraten

TradoBouw is gespecialiseerd in lichtstraten, daklichten en lichtkoepels. Een lichtstraat zorgt voor extra lichtinval en geeft uw ruimte op een stijlvolle manier een ruimtelijk effect. Wij ontwerpen, produceren en monteren alles zelf, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van uw extra ruimte.

Onze producten onderscheiden zich door kwaliteit en variëteit. Alles wordt vervaardigd van hout en de glazen daken worden aan de buitenzijde afgewerkt met onderhoudsvrije aluminium daklijsten. Dankzij het gebruik van duurzame materialen en constructies bieden wij 10 jaar garantie op zowel de constructie als de waterdichtheid.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Tuinkamers

Lichtstraten

Houten overkappingen

Zijwanden

Screens

Houten serres en veranda’s

TradoBouw ontwerpt en bouwt houten serres en veranda’s op maat. Een houten serre of veranda biedt huiselijk comfort in combinatie met het uitzicht op uw tuin en u kunt het buitenleven seizoen verlengen. Bij TradoBouw staan uw wensen centraal en samen met onze ervaring en expertise laten we het ontwerp tot in detail passen bij uw woning en de omgeving.

Terrasoverkappingen

Uw leefomgeving vergroten kan op een relatief gemakkelijke manier gerealiseerd worden door de bouw van een terrasoverkapping. TradoBouw maakt robuuste en kwalitatief hoogwaardige terrasoverkappingen, welke in diverse kleuren en formaten te verkrijgen zijn én tegen een betaalbare prijs.

Houten overkappingen

RTL LifestyleXperience