Onze projecten in beeld

Hieronder enkele foto’s van projecten die wij gerealiseerd  hebben bij tevreden klanten. 

Overkapping zonder tussenpalen.

Een overkapping zonder tussenpalen. We hebben de overkapping in zijn geheel tussen twee muren ingemaakt zodat deze lijkt te zweven. Natuurlijk met perfecte aansluiting op de bestaande situatie.

Overkapping met piramide lichtstraat

Een overkapping met hardhouten sierlijst en planken plafond voor een landelijke uitstraling. De voor en na foto’s laten het resultaat zien en wat de mogelijkheden zijn. Een perfecte integratie van de overkapping met het huis, zodat het lijkt alsof het allemaal gelijktijdig is gebouwd.

Overkapping met hardstenen sokkels

Een overkapping met hardstenen sokkels

Overkapping met glazen schuifwand

Een overkapping met glazen schuifwand.

Klassieke overkapping met 6-hoek lichtstraat

Deze veranda is totaal aangepast aan het huis. De boeidelen en de klassieke paal zijn exact gekopieerd van de bestaande situatie. De lichtstraat is voorzien van een opening voor plaatsing van de haard.

Houten overkapping met ingebouwde screen

Mooie overkapping met ingebouwd scherm om lekker uit de wind of zon te zitten. In deze overkapping is een ruimte voor een TV-scherm ingebouwd! Mooie lange lichtstraat voor minimaal lichtverlies.

Houten Terrasoverkapping met schermen

Overkapping met ingebouwde schermen die volledig weggewerkt zijn! Lekker uit weer en wind zodat u tot in de kleine uurtjes buiten kunt zitten. Wij plaatsen uw zonnescherm terug tegen de nieuwe overkapping. Mooie lessenaar lichtstraat met strakke uitstraling. Onderhoudsvrij en zonder insecten door optimale ventilatie. Opening bij de buurman dichtgemaakt om geluid en wind tegen te gaan.

Ruime houten terrasoverkapping met lichtstraat model lessenaar

Deze terrasoverkapping is strak, modern en past bij de stijl van het huis. Minimaal lichtverlies binnen door de onderhoudsvrije lichtstraat! De rolluiken blijven hangen en worden geĂŻntegreerd in de houten terrasoverkapping! Strak plafond met voldoende spots voor een gezellige sfeer ‘s avonds!

Knusse terrasoverkapping met haard

Ruime maar knusse terrasoverkapping met haard. Schuttingoplossing met steigerplanken en kozijn met glas. Geen geluid van de buren en lekker uit de wind en toch veel licht door het glas!

Moderne terrasoverkapping met lichtstraat

Moderne terrasoverkapping. Strak plafond. Langwerpige lessenaar lichtstraat. Verwarming om lekker lang buiten te kunnen zitten!

Houten Terrasoverkapping met 2 lichtkoepels

Overkapping met 2 lichtkoepels. Kozijn met gelaagd glas om lekker uit de wind te blijven.

Houten overkapping met lichtinval door kozijnoplossing

Overkapping met 2 lagen. Lichtinval door kozijnoplossing tussen de lagen. Maatwerk aangepast aan de woning. Loungeset met sauna…..!

Strakke houten terrasoverkapping met 2 lichtkoepels

Strakke overkapping met 2 lichtkoepels. De aanbouw links is ook gebouwd door TradoBouw.

Klassieke Veranda balken in zicht.

Klassieke veranda voor elk huis! Balken in het zicht. Traditionele verbindingen. Netter freesjes. Sierlijst hardhout. Kraaldelen op de balken. Ook hier lekker uit de wind door een kozijn met glas.

Klassieke houten veranda met glas in lood

Ook hier een klassieke veranda met glas in lood. Schuttingoplossing om geluid tegen te houden. Sierlijst en een plafond om U tegen te zeggen!.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!