Zijwanden

Vaste zijwanden zijn uiteraard ook door TradoBouw te realiseren. Deze zijwanden kunnen uit diverse materialen vervaardigt worden. Geheel naar uw ideeën en wensen en met het juiste advies van de vakmensen van TradoBouw. Misschien handig om in deze zijwanden meteen de nodige voorbereidingen te treffen voor het integreren van buizen en stopcontacten wanneer u besluit om bijvoorbeeld een TV op te hangen, geluidsboxen of verlichting. Zo vermijdt u dat er later lelijke kabels over de zijwanden lopen.

Schuifwanden

Een luxere vorm van een (wind)scherm zijn de schuifwanden. Deze zijn van glas en kunnen indien nodig, bij bijvoorbeeld veel wind en een koelere dag of avond, worden dichtgeschoven. Al deze schuifwanden worden met het hiervoor benodigde glas op maat gemaakt zoals alle onderdelen van uw houten overkapping of tuinkamer. Onze vakmensen zorgen dat het allemaal op rolletjes loopt, zodat u snel en lang plezier zult hebben van uw aanbouw. Met een schuifwand kunt u uw avonden op uw terras langer maken. Wanneer u opdracht geeft aan TradoBouw om een kachelpijp te integreren in het dak zodat u een kachel kunt plaatsen, dan bent u helemaal verzekert van plezierige avonden buiten onder uw overkapping.

Contactgegevens

Contact opnemen voor een houten tuinkamer

Neem geheel vrijblijvend contact met TradoBouw op door middel van onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

 Lichtstraten

 Lichtkoepels

 Zijwanden

 Screens

 Plafondafwerkingen

 Terrasoverkappingen

 Schuifwanden

 Houten overkappingen

Een vrijblijvende offerte aanvragen?