Houten tuinkamer laten bouwen door TradoBouw

Hebt u er wel eens aan gedacht om uw huis wat te vergroten door er een mooie luxe houten tuinkamer aan te bouwen? Zoek dan niet langer en bel TradoBouw, uw expert op het gebied van speciaal op maat gemaakte en aan de bouwstijl van uw huis aangepaste houten tuinkamers. Een tuinkamer kan tevens dienst doen als zonwering voor de kant van uw huis waar de zon bijvoorbeeld de hele dag staat. Een houten tuinkamer is chique en vermeerdert de waarde van uw huis. Wij bouwen een tuinkamer op maat en in de juiste stijl zodat het lijkt alsof alles gelijktijdig gebouwd is. Onze vakmensen hebben dermate veel kennis in huis door hun jarenlange ervaring dat zij precisie werk afleveren. Kwaliteit en service staan bij ons en onze medewerkers in een hoog vaandel.

Zonwering door aanbouw van een houten tuinkamer

In plaats van de traditionele zonweringen, zou u eens kunnen nadenken over een aanbouw in de vorm van een houten tuinkamer. TradoBouw stuurt op uw verzoek een vertegenwoordiger langs die u alle ins en outs kan vertellen over een functionele en waarde vermeerderende houten tuinkamer. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u online alvast een offerte opvraagt. Dit kunt u hieronder doen. Wij zullen uw offerte zo snel mogelijk behandelen en contact met u opnemen voor nadere informatie. Naast houten tuinkamers is TradoBouw tevens gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

Contactgegevens

Contact opnemen voor een houten tuinkamer

Neem geheel vrijblijvend contact met TradoBouw op door middel van onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

 Lichtstraten

 Lichtkoepels

 Zijwanden

 Screens

 Plafondafwerkingen

 Terrasoverkappingen

 Schuifwanden

 Houten overkappingen

Een vrijblijvende offerte aanvragen?