Wie zijn wij?

TradoBouw ontwerpt en bouwt houten veranda’s en terrasoverkappingen op maat. Het ontwerp sluit tot in detail aan op de bouwstijl van uw woning. Geniet nog meer van uw woonhuis door de bouw van een mooie houten veranda of terrasoverkapping en bedenk dat het een meerwaarde is voor uw huis.

Vakmanschap

Onze medewerkers hebben door hun kennis van zaken en jarenlange ervaring de expertise in huis om kwalitatief hoogstaand precisiewerk te leveren. Wij ontwerpen, tekenen, plannen en bouwen alles zelf. Van fundering tot complexe kapconstructies en timmerwerk. Uw wensen staan bij ons centraal, daarom spreken wij alle stappen zorgvuldig met u door.

Wij maken gebruik van de beste duurzame materialen en de modernste glassoorten die een lange levensduur hebben en daarom geven we 10 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid.

Wij komen graag bij u langs voor een kosteloze offerte.

poster
RTL LifestyleXperience
00:00
--
/
--

Houten veranda en terrasoverkapping

TradoBouw maakt een, naar uw wens ontworpen, robuuste, kwalitatief hoogwaardige houten veranda of terrasoverkapping in iedere gewenste kleur of formaat. Ieder onderdeel wordt op maat gemaakt, dus de mogelijkheden zijn oneindig! Wilt u meer informatie over een houten serre of terrasoverkapping, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Houten lichtstraten van TradoBouw

Uw wensen staan Bij TradoBouw altijd centraal. Wij ontwerpen, vervaardigen en monteren daklichten en lichtstraten in alle gewenste afmetingen met  glassoorten van een hoge kwaliteit. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat het frame van de lichtstraten wordt gemaakt van hout. Strak en minimalistisch of klassiek en landelijk, u vraagt, wij maken. De buitenzijden worden afgewerkt met aluminium daklijsten, zodat de lichtstraten onderhoudsvrij zijn. Daarnaast geven we 10 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!