Glazen schuifwand

Heeft u al eens nagedacht over de meest ideale oplossing voor een aanbouw die u zowel open als gesloten kunt gebruiken door er een glazen schuifwand in te zetten? Vraag dan een offerte aan bij TradoBouw aan de Burgemeester Krollaan te Helmond. Zij hebben de vakkennis en de ervaring in huis om een aanbouw te plaatsen die alle verwachtingen overtreft. Een glazen schuifwand kan een ruimtevergroting betekenen voor uw woonoppervlak. Bij een wat minder warme dag of een wat koelere avond kunt u uw aanbouw dicht maken door de glazen schuifwand dicht te schuiven. U kunt dan langer genieten van nazomerse- of voorjaarsdagen en u kunt in de zomer ‘s avonds langer blijven zitten als het toch wat blijkt af te koelen. Heel eenvoudig schuift u de glazen wanden dicht en u zit lekker beschut.

Speciaal gekozen glas

Er wordt door TradoBouw uitgebreid gekeken welke aanbouw er bij u geplaatst kan worden en welke glazen schuifwand er voor in aanmerking komt. Er zijn namelijk verschillende soorten glas die gebruikt kunnen worden. Afhankelijk van de ligging van de aanbouw, bijvoorbeeld wanneer deze op het zuiden ligt en de zon er de hele dag op staat, gaan wij bekijken welke glassoort voor u het beste voldoet. Een glazen schuifwand moet ook goed geplaatst worden, zodat hij letterlijk en figuurlijk op rolletjes loopt. Dit moet soepel en gemakkelijk gaan. Hier zijn diverse systemen voor. TradoBouw Helmond gaat voor u aan de slag om de ideale schuifwand te produceren en te plaatsen.

De vakmensen van TradoBouw die de glazen schuifwand bij u komen plaatsen, hebben jarenlange ervaring en een heleboel vakkennis in huis. Zij kennen de kneepjes van het vak en zorgen ervoor dat de plaatsing van uw aanbouw, serre, tuinkamer of veranda, met of zonder schuifwand, perfect en volledig op maat gemaakt geplaatst wordt.

Contactgegevens

Vakmensen van TradoBouw

Alle specifieke onderdelen worden op maat gemaakt en aangepast aan de bouwstijl van uw huis. Ook de glazen schuifwand wordt precies op maat gemaakt en geplaatst. Bel TradoBouw Helmond voor een vrijblijvende offerte.

 Screens

 Zijwanden

 Lichtstraten

 Lichtkoepels

 Schuifwanden

 Houten overkappingen

 Plafondafwerkingen

 Terrasoverkappingen

RTL LifestyleXperience

poster
RTL LifestyleXperience
00:00
--
/
--

Een vrijblijvende offerte aanvragen?