Houten Verandas

Bent u op zoek naar een professionele houten verandas ? , bel dan met TradoBouw in Helmond om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek en een hieruit voortvloeiende scherpe offerte. Met onze vakkennis bouwen wij voor u een op maat gemaakte en een aan de bouwstijl van uw woning aangepaste houten veranda. Hierbij kunt u nog kiezen of er lichtkoepels of een lichtstraat in moeten of dat u hem juist wil gebruiken als zonwering. Dit is een hele goede optie wanneer u overweegt om een luifel of traditionele zonwering aan te schaffen. Denk er eens aan hoeveel meer plezier u van een veranda zou hebben. Mocht het regenen in de zomer, dan kunt u gewoon buiten blijven zitten. Een luifel wordt bijvoorbeeld bij harde wind al redelijk instabiel. Een veranda kan tegen een stootje. Vergelijk de prijzen eens van een luifel en van een veranda.

Houten verandas expert

Een heleboel vakkennis en expertise brengen onze bouwers mee wanneer ze bij u veranda’s Tilburg komen bouwen. Wij leverden reeds grote aantallen houten veranda’s, serres, overkappingen en tuinkamers in heel Nederland en België en ontvingen veel complimenten van onze klanten, met name over de nauwkeurigheid en de vakkennis van onze bouwers. Hier zijn wij heel erg trots op. Onze rode draad door het bedrijf is dan ook “kwaliteit en service”. Wij gaan niet naar huis voordat de houten verandas helemaal tot in de puntjes gerealiseerd zijn.

Contactformulier

Op onze website kunt u een contactformulier invullen voor het aanvragen van een offerte. Vul zoveel mogelijk van belang zijnde gegevens in, zodat wij een reële prijs kunnen afgeven. De mogelijkheid bestaat ook dat wij een vertegenwoordiger naar u toesturen en dat deze terplekke bekijkt wat er moet gebeuren en wat uw wensen zijn. Met een goed overleg en een duidelijke uitleg komen we een heel eind. Houten veranda’s Tilburg hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Omdat alles maatwerk is, kan de prijs ervan iets hoger zijn, maar de kwaliteit daarentegen is geweldig. U heeft veel meer baat bij een houten veranda die op maat gemaakt wordt dan van een standaardmaat veranda van ander materiaal. Bovendien krijgt uw huis door het plaatsen van  een op maat gemaakte veranda veel meer waarde.

Contactgegevens

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een houten terrasoverkapping

Neem contact met ons op als u vindt dat uw huis een luxe houten overkapping verdient. Wij zijn gevestigd in Helmond maar plaatsten reeds een groot aantal terras-overkappingen door heel Nederland en België. Vul het formulier op deze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Screens

 Zijwanden

 Lichtstraten

 Lichtkoepels

 Schuifwanden

 Houten overkappingen

 Plafondafwerkingen

 Terrasoverkappingen

RTL LifestyleXperience

poster
RTL LifestyleXperience
00:00
--
/
--

Een vrijblijvende offerte aanvragen?