Referenties houten terrasoverkappingen / veranda’s

Wij hebben talloze referenties voor het plaatsen van verandas, tuinkamers en houten terrasoverkappingen. Een groot aantal tevreden particulieren klanten waar wij voor gewerkt hebben. Je kunt de referenties die geplaatst zijn door onze klanten terug vinden in het rechter menu van de site.

Veranda met lichtstraat
Wij hebben onze veranda met lichtstraat laten plaatsen door Tradobouw. Alles keurig geregeld door dit geweldige bedrijf. Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Een aanrader voor iedereen!

Rik en Wendy

Utrecht

Poolhouse
Wij hebben eerst goed gezocht naar meerdere bedrijven die voor ons een poolhouse konden bouwen en uiteindelijk toch uitgekomen bij Tradobouw. Dit zijn echt mensen die hun vak begrijpen en het resultaat spreekt dan ook voor zich.

Willem

Waalwijk

Houten overkapping
Op 26 Mei hebben wij contact opgenomen met Tradobouw en de volgende dag kwam er al iemand aan de deur om de mogelijkheden te bespreken. Een paar weken later konden wij al direct genieten van onze houten overkapping. Klasse werk geleverd en een tevreden klant!

Ricardo

Weert

Veranda aan het huis
Vorig jaar hadden onze buren een veranda geplaatst die wij zelf ook erg mooi vonden. De tip van de buren was om in zee te gaan met Tradobouw. Aangezien we hun veranda al zeer mooi vonden was de keuze niet zo moeilijk. Uiteraard is bij ons hetzelfde mooie resultaat behaald. Wij zeggen dan ook bedankt Sjaak en Rob voor de prachtige veranda!

Hendrik

Helmond

Terrasoverkapping Houten
Wat een vakmensen zeg! Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Binnen een week wisten ze onze nieuwe terrasoverkapping te realiseren. Onze buren zijn komen kijken en kregen er ook al direct zin in. Uiteraard tradobouw aangeprezen in de buurt!

Frits en Riek

Lommel

Overkapping
Lang gezocht en veel informatie bemachtigd voordat we besloten om met een bedrijf in zee te gaan. Tradobouw heeft uiteindelijk bij ons het meeste vertrouwen gekregen en hier hebben wij, gezien het resultaat, absoluut geen spijt van gekregen. Mooi stukje vakwerk wat deze mensen hebben geleverd. Rob en Sjaak bedankt voor mijn nieuwe overkapping!

Frans en Yvon

Maarheeze