Veranda Venlo

Helmond, Venlo of Breda, wij laden onze wagens en rijden door heel Nederland en België om onze veranda’s Venlo te plaatsen. Wie sjoen os Limburg is, begrip toch neemes. Daarom is het belangrijk om een serre of overkapping aan uw huis te hebben. Dan blijft uw uitzicht over de tuin en de directe omgeving zoals het was. Een overkapping of veranda neemt geen uitzicht weg. Een heerlijke zomeravond op uw terras, overdekt en daarmee warmtevasthoudend. Hier kunt u urenlang vertoeven. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor veranda’s Venlo en kom tot de conclusie dat het de moeite waard is om het te doen. Het geeft uw woning bovendien een extra waarde en u geniet langer van het lente- en zomerseizoen, misschien wel met André Rieu op de geïnstalleerde TV.

Overkapping, tuinkamer of veranda Venlo

Vele manieren om uw huis net dat beetje extra te geven. Wanneer onze vakmensen een serre tekenen, houden ze rekening met de bouwstijl van uw huis. Het is mooier om de stijl van de serre aan te passen aan de bouwstijl van uw woning. Dan wordt het één geheel, zodat het lijkt alsof alles gelijktijdig gebouwd is indertijd. TradoBouw werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor we ook garantie geven op de constructie en waterdichtheid. Kijk hiervoor op uw factuur of de offerte. Of het nu serres in Helmond zijn of een veranda in Venlo, wij gaan voor u op pad met onze materialen en bouwen een serre die af is. Een serre waar je U tegen zegt. Een constructie die veilig is, compleet aansluit of geïntegreerd is in het woonhuis, een lange levensduur heeft en met de meeste zorg gemaakt is door TradoBouw.

Contactgegevens

Onze extra’s, kwaliteit en service

Mochten wij iets tegenkomen wat we bijvoorbeeld niet hebben meegenomen in de plannen van de veranda’s Venlo, dan maken we daar een extra service van. We zorgen dat het toch geplaatst wordt, maar dan tegen een lager tarief. Is het iets kleins zoals bijvoorbeeld een stuk dakgoot, dan doen we daar niet moeilijk over en regelen dit gewoon voor u.

HOUTEN LICHTSTRAAT TEGEN DE GEVEL

HOUTEN LICHTSTRAAT LESSENAAR MODEL TEGEN DE GEVEL

HOUTEN LICHTSTRAAT VRIJ OP HET DAK

HOUTEN LICHTSTRAAT LESSENAAR MODEL VRIJSTAAND

HOUTEN DAKLICHT

HOUTEN LICHTSTRAAT PIRAMIDE MODEL

HOUTEN ZADELDAK

HOUTEN LICHTSTRAAT ZADELDAK MODEL

STALEN ZADELDAK

HOUTEN LICHTSTRAAT ZADELDAK MODEL

 Screens

 Zijwanden

 Lichtstraten

 Lichtkoepels

 Schuifwanden

 Houten overkappingen

 Plafondafwerkingen

 Terrasoverkappingen

RTL LifestyleXperience

poster
RTL LifestyleXperience
00:00
--
/
--

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!